Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Enhetschef till Medicinskteknik, Örnsköldsvik och Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Område forskning, utbildning och innovation har i uppdrag att ansvara för gemensamma processer för forskning, utbildning, utveckling/innovation och folkhälsa.

Inom området finns enheten Medicinsk Teknik (MT) som ansvarar för tekniskt stöd till sjukvården på patientnära medicinsk teknik. Stödet innefattar alla processer "från inköp till avveckling" och verksamheten är certifierad enligt ISO-9001.Teamet för Distansutveckling har uppgiften att med olika tillämpningar stödja regionen med videomöten, bildhantering och annan teknik.

Vi söker nu en enhetschef för våra arbetsplatser i Örnsköldsvik, Sollefteå och Distansutveckling över länet. Dessa enheter omfattar totalt 17st medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef leder, utvecklar och följer du upp verksamheten i enlighet med verksamhetens övergripande uppdrag och mål. Du arbetar på uppdrag av verksamhetschefen och har ett första linjens ledningsansvar för enhetens ekonomi, personal, verksamhet, arbetsmiljö och kvalitetsfrågor.
Du håller dig uppdaterad med trender och utvecklingen i branschen. Du har kontakt med kunder och stämmer av pågående arbeten och ger stöd till verksamheter som pågår dygnet runt. Som enhetschefen ingår du i den länsgemensamma ledningsgruppen för MT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom det tekniska området eller annan bakgrund som bedöms likvärdig. Chef/ledarskapserfarenhet samt kunskap om att leda organisationers förändrings- och utvecklingsarbete är ett krav.

Du behöver ha en god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift. Utbildning och erfarenhet av vård och medicintekniska produkter är meriterande. Som enhetschef förväntas du skapa engagemang och delaktighet i arbetsgruppen, du främjar även samarbete inom och utanför verksamheten tillsammans med enhetschefen för MT syd. Du kommer att ha kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp i uppdraget!

Vi ser att du är lyhörd och har förmågan att se till helheten samt att du kan organisera, planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och bibehåller kontrollen i stressade situationer .

Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod. Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på fyra år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställningen erhålls i förvaltningen inom kompetensområdet.

Placeringsort Örnsköldsvik eller Sollefteå.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Magnus Tejbo
SACO
Telefon: +4660182320

Dick Östlind
Vision
Telefon: +4662019742

Sven-Göran Öhlen
Verksamhetschef