Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandsköterska till folktandvården Kvissleby

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Folktandvården Kvissleby är vi 17 medarbetare fördelat på 4 st tandläkare, 5 st tandhygienister och 8 st tandsköterskor. Folktandvården Kvissleby ligger 1,3 mil söder om Sundsvall och det är goda bussförbindelser mellan Sundsvall och Kvissleby.

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera åt både tandläkare och tandhygienister. Du kommer också att arbeta med pass där du samarbetar med tandhygienist och tandläkare. Det finns även möjlighet att jobba med barntandvård där du hjälper till med profylax.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av tandsköterskeyrket, alternativt om du har erfarenhet inom något serviceyrke.

Som person ser vi att du är lugn, stabil och att du kan skilja på det personliga och det professionella. Du kan fokusera och vara kontrollerad i en stressig situation. Vi ser även att du har en bra samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Du har en god vilja att hjälpa andra, både kollegor och patienter. Viktigt är att du kan uttrycka dig i svenska, i både tal och skrift. Meriterande är om du kan språk som exempevis Engelska, Arabiska och Dari.

Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där all hjälps åt oavsett yrkesroll. Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-25
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingalill Norberg
Enhetschef
Telefon: 060-14 97 93
Mobiltelefon: 073-275 33 63

Kristina Nordin
Vision
Telefon: +4660182762