Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Rättspsykiatriska regionkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken (RPK) är idag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade till vård enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT).

Kliniken har idag totalt 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar. RPK använder kompetenstrappa för sjuksköterskor. Du kan genom tvättstugeschema påverka schemaläggningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu sjuksköterskor till avdelning 92, 93, 94, 95 och 96 som är belägna på vår klinik i Nacksta. Som sjuksköterska är det viktigt att du har ett stort intresse för människor samt att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Som person är du ansvarstagande och balanserad. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare. Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där du som sjuksköterska har ett omvårdnadsansvar. Du deltar bland annat i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder, läkemedelsadministration, delaktig i riskbedömningar, vårdplaneringar samt funktionsbedömningar. Fortsatt så kommer du som sjuksköterska på RPK vara delaktig i vårdinsatser såsom kognitiva samtal, aktiviteter, riskbedömningar, ronder och journalföring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med vidareutbildning i psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser flerspråkighet som en merit samtidigt som vi förutsätter att du talar och skriver svenska obehindrat. Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet.

Vi har individuell lönesättning och individuella scheman. Som medarbetare har du goda möjligheter till träning i det egna gymmet och motionshallen.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Vill du veta mera om RPK och dess avdelningar, gå in på vår hemsida www.lvn.se/rpk.
Specificera i din ansökan om du är intresserad av en speciell avdelning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Victoria Sandin
Enhetschef
Telefon: +4660183936

Niklas Westerlund
Enhetschef
Telefon: +4660183934

Robert Raynaud
Enhetschef
Telefon: 060-183933

Lars Hedqvist
Enhetschef
Telefon: +4660183978

Tony Lindstein
Enhetschef
Telefon: 060-183935

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950