Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Ortopedmottagningen i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Arbetsuppgifter

Till ortopedmottagningen i Sundsvall söker vi nu en sjuksköterska. Som sjuksköterska hos oss arbetar du med mottagningsarbete såsom tidsbokning, skicka ut kallelser till patienter, telefonrådgivning, göra såromläggningar, suturtagningar och förberedelser för injektioner. Här blir du en viktig del i det multiprofessionella teamet, du har ett nära samarbete med doktorer och andra personalkategorier. Som sjuksköterska på ortopedmottagningen har du möjlighet till egna ansvarsområden där du får fördjupa din kompetens inom ett visst område och bidra till verksamhetens utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har flera års arbetslivserfarenhet i rollen som sjuksköterska. Som person är du trygg, lugn och kan prioritera och fatta beslut inom givna ramar. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett bra klimat i arbetsgruppen. Vi värdesätter ett serviceinriktat arbetssätt och att du har ett gott bemötande.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-01-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Buller
Enhetschef
Telefon: +46703575314

Marie Söderlund
Vårdförbundet
Telefon: 060-181114