Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Biomed analytiker/sjuksköterska till Specialistmottagningen i Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

I länsverksamhet Ortopedi ingår Specialistmottagningen vid Sollefteå sjukhus. Verksamheten består av följande mottagningar: ortopedi-, kirurgi-, medicin-, hud-, diabetes-, AK-mottagning och Dagvård. Här arbetar flera olika yrkeskategorier i nära samarbete. Vid mottagningen bedriver vi verksamhet dagtid måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en biomedicinsk analytiker till fyslab och även du som är legtimerad sjuksköterska är välkommen med din ansökan, vi erbjuder dig i så fall intern utbildning och introduktion. Här kommer du att få arbeta med varierande arbetsuppgifter då vi roterar mellan alla undersökningar, vi hanterar remisser och bokar våra egna patienter.

Vi har mottagning för pacemaker, ICD och CRT samt distansuppföljning via hemmonitorer. Vi har tre system för långtidsregistrering av EKG. Lungfunktionsundersökningar både enkel och med provokation. Inom neurofysiologi utför vi rutin- EEG och sömn-EEG både på barn och vuxna. Tillsammans med läkare utför vi Arbets-EKG. Allt arbete utförs i nära samarbete med andra enheter inom sjukhuset och vid behov utförs även akuta undersökningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från Biomedicinska analytikerprogrammet med klinisk fysiologisk inriktning, alternativt dig som är legitimerad sjuksköterska . Erfarenhet av pacemakermottagning och EEG är meriterande.

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarskännande. Du har lätt för att samarbeta och tillför glädje i arbetsteamet men trivs också med självständigt arbete. En positiv inställning till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete värderas.

Vi behandlar ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ing-Britt Pålsson
Enhetschef
Telefon: +4662019081

Eva Lodin
Vårdförbundet
Telefon: +4662019517