Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare Psykiatrisk Bedömningsmottagning Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Psykiatri har tre utbudspunkter, Sundsvall/Härnösand, Örnsköldsvik och Kramfors/Sollefteå. Det finns 7 psykiatriska vårdavdelningar och 9 psykiatriska öppenvårdsmottagningar i länet. Klinikens målgrupp är personer från 18 år och uppåt med psykiatrisk sjukdom eller psykisk ohälsa som kräver psykiatrisk specialistkompetens. Den specialiserade psykiatrin arbetar främst med prevention, diagnostik, vård och behandling av psykisk sjukdom och allvarligare psykiska störningar. All jourverksamhet kvällar och helger samt all tvångsvård sker i Sundsvall och omfattar även Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till bedömningsmottagningen i Sundsvall. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med tillträde så snart som möjligt. Bedömningsenheten tar emot alla nya remisser, både externa och interna, för att efter en första bedömning, vidarebefordras till lämplig enhet inom vuxenpsykiatriska länskliniken.

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare såsom journalskrivning, journalhantering, ansvar för remisshantering och statistik samt övriga administrativa uppgifter.

På bedömningsmottagningen i Sundsvall är vi ca 15st medarbetare och vi arbetar i team bestående av sekreterare, läkare, sjuksköterskor, psykologer och kuratorer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Vi arbetar i datajournal Systeam Cross, har du tidigare erfarenhet av det så är det meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du har god personlig mognad, du är trygg och stabil i ditt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ulla Danielsson
Enhetschef
Telefon: +4660181882

Maria Larsson
Vision
Telefon: +4666089732