Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Barnspecialistundersköterska/undersköterska till BUM Avd 44

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vid länsverksamhet barn- och ungdomsmedicin är cirka 165 personer anställda. Länsverksamheten består av både slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn. På våra avdelningar vårdas alla barn och ungdomar under 18 år som behöver inneliggande vård, totalt har vi 34 vårdplatser uppdelade på 4 avdelningar. Våra mottagningar tar emot barn- och ungdomar upp till 18 år med medicinska åkommor, vi genomför cirka 18000 läkarbesök, 7500 sjuksköterskebesök och 3500 dietistbesök per år på länsverksamheten.

Vill du arbeta tillsammans med oss i ett positivt och framåtsträvande team? Barn och ungdomsavdelningen 44 söker undersköterskor med ett intresse av att arbeta med barnsjukvård.

Vår arbetsplats är trivsam, vi har ett öppet klimat och är måna om varandra i arbetsgruppen. Vårt mål är att alla som kommer till oss skall känna sig väl omhändertagna och ges möjlighet till utveckling.

Arbetsuppgifter

Avdelningen är en medicinsk akutvårdsavdelning med 12 vårdplatser men vi vårdar även barn med kirurgiska, ortopediska, öron-näsa-hals och barnpsykiska sjukdomstillstånd eller skador. På grund av det varierande flödet av patienter blir arbetet mycket spännande, utvecklande och framförallt lärorikt. Vi bedriver samvård och tycker det är viktigt att både patienten och familjen är i centrum. Det finns alltid möjlighet till hospitering hos oss om du vill få en större bild av hur vi arbetar med barnet och dess anhöriga i centrum.

Här hos oss erbjuds du:

- fortlöpande internutbildningar inom olika arbetsområden, exempelvis teknisk utrustning och inom astma/allergi, diabetes, onkologi mm.
- individuella scheman med arbete dag, kväll och natt
- individuell lönesättning

Kvalifikationer

Vi söker dig som är barnspecialistundersköterska/undersköterska med ett intresse eller nyfikenhet kring barnsjukvård. Tidigare erfarenhet inom barn- och ungdomsmedicin och/eller om du är barnspecialistundersköterska är meriterade. Personliga egenskaper som värdesätts högt är flexibilitet, lätt för att arbeta i team och ödmjukhet.

Ta chansen att få arbeta i en sammansvetsad och driftig arbetsgrupp som gör skillnad för våra patienter och dess anhöriga.

Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett oöppnat kuvert med utdrag från Polisens belastningsregister.

Tjänsten är en vikariatsanställning fram till 2019-12-31, tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-20
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Johansson Grönblad
Enhetschef
Telefon: 072-4507060

Inga-Lill Sörholm
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181235