Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till Barn- och ungdomsmedicin Avd 44.

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vid länsverksamhet barn- och ungdomsmedicin är cirka 165 personer anställda. Länsverksamheten består av både slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn. På våra avdelningar vårdas alla barn och ungdomar under 18 år som behöver inneliggande vård, totalt har vi 34 vårdplatser uppdelade på 4 avdelningar. Våra mottagningar tar emot barn- och ungdomar upp till 18 år med medicinska åkommor, vi genomför cirka 18000 läkarbesök, 7500 sjuksköterskebesök och 3500 dietistbesök per år på länsverksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med en familjecentrerad vård, sk samvård vilket innebär att föräldrar är delaktiga i omvårdnaden under hela vårdtiden. Avdelningen erbjuder en unik arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växlas från akuta vårdsinsatser till att planera och stötta familjen under omvårdnadstiden.

Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där möjlighet till vidareutveckling är en självklarhet. Som nyanställd får du ta del av ett väl genomarbetat inskolningsprogram. Vår arbetsplats är trivsam, vi har ett öppet klimat och är måna om varandra i arbetsgruppen. Vårt mål är att alla som kommer till oss skall känna sig väl omhändertagna och ges möjlighet till utveckling.

Här hos oss erbjuds du:
- fortlöpande internutbildningar inom barnsjukvård
- individuella scheman med arbete dag, kväll och natt samt 2 helger av 5
- individuell lönesättning och vi tillämpar kompetenstrappan för sjuksköterskor

Du som är nyexaminerad sjuksköterska när du börjar hos oss får möjlighet att delta i ett fördjupade introduktionsprogram som pågår under ditt första år. I programmet ingår praktisk träning, teori samt grupphandledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Barnsjuksköterska/sjuksköterska med ett intresse eller nyfikenhet kring barnsjukvård. Specialistutbildning i barn- och ungdomssjukvård liksom tidigare erfarenhet inom barn- och ungdomsmedicin är meriterade.

Personliga egenskaper som värdesätts högt är flexibilitet, ödmjukhet och ett professionellt bemötande samt att du trivs med att arbeta självständigt och i team. Vi tror att du är en person som bidrar till arbetsglädje och är lyhörd inför patienter och kollegor.

Ta chansen att få arbeta i en sammansvetsad och driftig arbetsgrupp som gör skillnad för våra patienter och dess anhöriga.

Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett oöppnat kuvert med utdrag från Polisens belastningsregister.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-20
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Johansson Grönblad
Enhetschef
Telefon: 072-4507060

Susan Reijer
Vårdförbundet
Telefon: +4660181235