Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare till LARO-mottagningen Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Psykiatriska länsverksamheten bedrivs på 5 orter i Västernorrlands län. Det finns inom verksamheten 10 öppenvårdsmottagningar, 6 vårdavdelningar och ett mobilt psykiatriskt omvårdnadsteam. Verksamheten inom vuxenpsykiatrin präglas av ett tvärvetenskapligt synsätt som tar hänsyn till såväl medicinska, psykologiska som sociala aspekter på patientens problem.

Vid LARO-mottagningen arbetar vi med utredning, bedömning och substitutionsbehandling för personer med diagnosen opioidberoende. Huvudmottagningen är förlagd till Sundsvall med läkemedelsmottagningar i Sollefteå, Kramfors och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Är du en ansvarsfull medicinsk sekreterare som vill bli en del i vårt team? Då kan du vara personen vi söker!

I din roll som medicinsk sekreterare hos oss på LARO-mottagningen blir du en viktig del av verksamheten. Vi erbjuder ett varierande arbete i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor och övrig personal. Arbetsuppgifterna innebär framför allt journalskrivning men det förekommer även övriga administrativa uppgifter. Vi arbetar i datajournalsystemet NCS Cross (Systeam Cross) och vid Länsverksamhet Psykiatri förväntas du skriva åt alla enheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga. Erfarenhet av datajournal Systeam Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-09
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna-Karin Rudberg-Larsson
Enhetschef
Telefon: 073-2746927
Mobiltelefon: 073-2746927

Maria Larsson
Vision
Telefon: +4666089732