Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Specialist i käkkirurgi Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker en specialist i käkkirurgi till Specialisttandvården vid Länssjukhuset i Sundsvall. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom område Käkkirurgi, Endodonti, Parodontologi, Bettfysiologi, Oral protetik, Odontologisk röntgen och Orofacial medicin/Sjukhustandvård. På Käkkirurgen arbetar 2 käkkirurger plus en ST-tandläkare. Kliniken har ca 40 medarbetare och behandlar remitterade patienter, vuxna och barn, från länets folktandvårds- och privattandläkare samt från hälsocentraler och sjukhuset.

Arbetsuppgifter

Som specialist i käkkirurgi arbetar du inom käkkirurgins hela behandlingspanorama och deltar i klinikens verksamhetsutveckling, jour/beredskap samt i utbildningen av ST-tandläkare i käkkirurgi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom käkkirurgi och är intresserad av att arbeta med hela käkkirurgins omväxlande behandlingsområde.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Körkort inget krav.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-12-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sofi Christensen
Verksamhetschef
Telefon: 072-2334940
Mobiltelefon: 072-2334940

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 060-18 21 60