Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut till Primärvårdsrehab i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Primärvårdsrehab är belägen i samma hus som Hälsocentralen Gilleberget i Skönsberg, Sundsvall. Här arbetar arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter i nära samarbete för att ge patienterna en bra rehabilitering och förebygga ohälsa. Vi servar de regiondrivna hälsocentralerna i centrala Sundsvall.

Arbetsuppgifter

Är du vår nya kollega?
Vi söker fysioterapeut till Primärvårdsrehab. Dina arbetsuppgifter är att bedöma och behandla, enskilt eller i grupp, patienter med besvär från främst rörelse-/stödjeapparaten. Arbetet är mycket självständigt och du lägger själv upp din arbetsdag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Har du erfarenhet av arbete inom primärvård och med datajournal NCS Cross är det meriterande, likaså om du har utbildning inom OMT, McKenzie, strokerehab, smärtrehab, BOA (artrosskola) eller akupunktur. Även erfarenhet av att hålla bassängträning är meriterande.

Du är trygg som person och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Du är noggrann och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete effektivt då du kommer att ha eget ansvarstagande och koordinering. Vidare har du har en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer.
Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus och framåtanda för att utveckla framtidens Primärvård. .

Handledning av fysioterapeutstudenter ingår i arbetet.

Tjänsten är ett vikariat 190215-190930.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2018-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Fredrik Josbrant
Enhetschef
Telefon: 070-2667845

Rasmus Engblom
Fysioterapeuterna
Telefon: +46606581200