Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Semestervikariat Biomedicinsk analytiker Laboratoriemedicin Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Laboratoriemedicin Västernorrland är en länsgemensam enhet för laboratorieverksamhet inom Klinisk Kemi, Klinisk mikrobiologi och
Transfusionsmedicin. Inom verksamheten arbetar ca 160 medarbetare.


Placering på en till två av enhetens områden. Arbetsuppgifterna består av provtagning, venös och kapillär. samt registrering och omhändertagande av prover.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, studerar till biomedicinsk analytiker eller har annan utbildning/kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenheter av kliniskt laboratoriearbete är meriterande. Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren och är flexibel gällande arbetstider. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Skicka in din ansökan idag då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet.

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annelie Jonasson
Enhetschef
Telefon: +4662019325

Izabell Sörlin
Vårdförbundet
Telefon: +46620-192 43