Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterskor/skötare sommarvikariat 2019

Arbetsplatsbeskrivning

Undersköterska - Vad tänker du göra i sommar?

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Hos oss i Region Västernorrland kan du få ett riktigt meningsfullt sommarjobb som ger dig uppskattning varje dag.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Vill du jobba i Sollefteå, Örnsköldsvik eller i Sundsvall? Här är en utsökt chans att komma till oss och visa vad du går för!

Hos oss kan du trivas och utvecklas. Tillsammans arbetar vi för att nå vår vision "Liv, hälsa och hållbar utveckling i Västernorrland".

Vi söker personal till följande länsverksamheter samt hälsocentraler:
- Akutmottagning
- Barn- och ungdomsmedicin
- Geriatrik, Rehabilitering, Neurologi
- Hud, lungmedicin och infektion
- Kirurgi, urologi, öron-, näsa och hals
- Kardiologi
- Kvinnosjukvård
- Medicin
- IVA, Anestesi
- Ortopedi
- Röntgen och klinisk fysiologi
- Vuxenpsykiari
- HC Granlo
- HC Sollefteå
- HC Domsjö

Arbetsuppgifter

Som undersköterska är du en viktig tillgång på din arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på vilken arbetsplats du söker dig till.

Förutom allmän omvårdnad är dina grundläggande arbetsuppgifter exempelvis omläggningar, provtagningar/plocka fram provsvar och journaler. Andra exempel på arbetsuppgifter är att göra beställningar och fylla på i förråd samt sterilgods-hantering.

I rollen ingår också att förbereda patienterna för behandling samt assistera läkare och sjuksköterskor vid undersökningar och behandlingar. Patientdokumentation i viss omfattning ingår.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska eller sjuksköterskestuderande som avslutat termin 4. Meriterande är om du har erfarenhet i form av tidigare anställning eller praktik från sjukhus. Att du behärskar svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Som undersköterska är det viktigt att du har ett stort intresse för människor, att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Som person är du är ansvarstagande och balanserad. Vidare har du gott bemötande både till patienter, anhöriga och dina kollegor. Du arbetar flexibelt och självständigt. Det är viktigt att du har ett intresse för att utveckla dina kunskaper.

Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren och är flexibel gällande arbetstider.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet, vänta inte med att skicka in din ansökan. Du kommer att få ange ditt första-, andra- och tredjehandsval när du ansöker.

Välkommen!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lena Berglöf
Administratör
Telefon: +4660181035

Tommy Sandin
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181912

Erik Sjödin
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4662019307