Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Arbetsterapeuter sommarvikariat Sundsvalls sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsterapin vid Sundsvalls sjukhus inom länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering har verksamhet inom specialiserad sluten- och öppenvård.

Vi söker nu arbetsterapeuter för sommarvikariat med ev. möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeuter utreder och behandlar konsekvenser av sjukdom/skada som påverkar förmågan att utföra vardagliga aktiviteter inom områdena personlig vård, boende, arbete/studier och fritidssysselsättning. Placering inom verksamheten erbjuds i dialog med sökande. Du som är ny arbetsterapeut hos oss erbjuds erfaren handledare.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut, gärna med yrkeserfarenhet. B-körkort är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga liksom god förmåga att arbeta självständigt, såväl som i team.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sandquist
Enhetschef
Telefon: +4660182010

Anna-Lena Burström
Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: +4660182009