Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Logoped sommarvikariat Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Logopedmottagningen vid sjukhuset Sundsvall har 8 logopedtjänster och ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi söker nu vikarie för sommaren 2019.

Arbetsuppgifter

Logopederna ger insatser i form av utredning och behandling till ett flertal grupper såsom patienter med neurologiska sjukdomar, barn och ungdomar med språkstörning, röstpatienter samt stamningspatienter.

Logopeden har specialistkunskap om nedsättningar som kan drabba människans kommunikationsförmåga, vilket innefattar svårigheter med rösten, talet och språket. Logopeden arbetar även med ät- och sväljsvårigheter. Uppdraget för Logopedmottagningen innefattar både slutenvård och öppenvård inom upptagningsområde Sundsvall-Härnösand.

Kvalifikationer

Legitimerad logoped, gärna med yrkeserfarenhet. Vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga liksom god förmåga att arbeta självständigt, såväl som i team.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sandquist
Enhetschef
Telefon: +4660182010

Marilene Norlin
SRAT
Telefon: +4660182056