Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeuter/sjukgymnaster sommarvikariat Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Sjukgymnastikenheten i Örnsköldsvik ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi söker vikarier för sommaren med tillträde enligt överenskommelse. Vikariaten kan variera i längd och sysselsättningsgrad.
Intervjuer sker löpande.

Arbetsuppgifter

Sjukgymnastisk bedömning och behandling av patienter på vårdavdelning. Som en del i arbetet ingår också hjälpmedelsförskrivning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Erfarenhet av sjukgymnastiskt arbete inom slutenvården samt erfarenhet av datajournal SYSteam Cross är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Du kan även ta kontakt med Susanne Westerbring enhetschef för rehabiliterande yrkesgrupper Sollefteå sjukhus, telefon 0620-191 65, mobil 070-228 60 92.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Harry Lönnebacke
Enhetschef
Telefon: +4666089520