Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut/Sjukgymnast sommarvikariat Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Sollefteå sjukhus är ett sjukhus med 3 vårdavdelningar med inriktning kirurgi/ortopedi, kardiologi/medicin och akut stroke/medicin.

Arbetsterapi/Sjukgymnastikenheten i Sollefteå söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till sommarvikariat med möjlighet till förlängning.

Arbetsterapi/Sjukgymnastikenheten tillhör länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering och bildar en enhet tillsammans med övriga rehabiliterande yrkesgrupper.

Inom vår enhet finns 6 arbetsterapeuter, 8 fysioterapeuter/sjukgymnaster, 3 kuratorer och 2 logopeder.

I sjukgymnastikens uppdrag ingår vårdavdelningarna, mottagningsverksamhet såsom dagrehabilitering, hjärtrehabilitering, träningsgrupper, bassänggrupper och även enskilda mottagningsbesök.

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjukgymnast innebär främst avdelningsarbete men även en del mottagning/gruppverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast eller studerar till fysioterapeut. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Erfarenhet av datajournal SYSteam Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Westerbring
Enhetschef
Telefon: +4662019165
Mobiltelefon: 070-228 60 92

Malin Jönsson
Fysioterapeuterna
Telefon: +4662019147