Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor till Rättspsykiatriska regionkliniken, sommarvik 2019

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är idag en av landets största kliniker för vård av patienter enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar. Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Hos oss kan du trivas och utvecklas. Vi söker nu sjuksköterskor som är intresserad av att arbeta med rättspsykiatrisk omvårdnad under klinikens sommarperiod.

Arbetsuppgifter

Rättspsykiatriska regionkliniken (RPK) söker nu sjuksköterskor för sommaren 2019. Anställningen är över klinikens semesterperiod.

Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du har ett stort intresse för människor och att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Som person är du ansvarstagande och balanserad. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare. Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där du som sjuksköterska har ett omvårdnadsansvar. Du deltar bland annat i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder. Fortsatt kommer du arbeta med läkemedelsadministration och du kommer även att vara delaktig i riskbedömningar, vårdplaneringar samt funktionsbedömningar. Du kommer vara en del av ett multiprofessionellt team. Du arbetar med avdelningens dagliga verksamhet samt är en del av en hälsofrämjande miljöterapi. Du kommer också att vara delaktig i vårdinsatser såsom kognitiva samtal, aktiviteter, ronder, journalföring med mera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med vidareutbildning i psykiatri. Vi ser flerspråkighet som en merit samtidigt som vi förutsätter att du talar och skriver svenska obehindrat. Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren och är flexibel gällande arbetstider. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden. I samband med att du registrerar din ansökan kommer du att få lämna önskemål om vilken avdelning inom RPK du vill arbeta vid.

Vill du veta mera vår klinik och vår verksamhet, gå in på vår hemsida http://www.rpksundsvall.se/

Välkommen med din ansökan!


Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Glenn Enheim
Enhetschef
Telefon: +4660180795

Tore Sidung
Enhetschef
Telefon: +4660180777

Robert Raynaud
Enhetschef
Telefon: 060-183933

Victoria Sandin
Enhetschef
Telefon: +4660183936

Jim Nordin
Enhetschef
Telefon: +4660149767

Lars Hedqvist
Enhetschef
Telefon: +4660183978

Tony Lindstein
Enhetschef
Telefon: 060-183935

Niklas Westerlund
Enhetschef
Telefon: +4660183934

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950