Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Skötare till Rättspsykiatriska regionkliniken, sommarvik 2019

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Hos oss kan du trivas och utvecklas. Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta med rättspsykiatrisk omvårdnad.

Arbetsuppgifter

Som skötare är det viktigt att du har ett stort intresse för människor, att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Som person är du ansvarstagande och balanserad. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare.

Du kommer vara en del av ett multiprofessionellt team. Du arbetar med avdelningens dagliga verksamhet samt är en del av en hälsofrämjande miljöterapi.

På avdelningen kommer du vara delaktig i vårdinsatser såsom kognitiva samtal, aktiviteter, riskbedömningar, ronder, journalföring mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare eller har annan lämplig utbildning inom psykiatri. Vi ser flerspråkighet som en merit samtidigt som vi förutsätter att du talar och skriver svenska obehindrat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du kan arbeta hela sommaren och är flexibel gällande arbetstider. Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Vi arbetar löpande med urvalsarbetet. I samband med att du registrerar din ansökan kommer du att få lämna önskemål om vilken avdelning inom RPK du vill arbeta vid.

Vill du veta mera vår klinik och vår verksamhet, gå in på vår hemsida http://www.rpksundsvall.se/

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Glenn Enheim
Enhetschef
Telefon: +4660180795

Tore Sidung
Enhetschef
Telefon: +4660180777

Robert Raynaud
Enhetschef
Telefon: 060-183933

Victoria Sandin
Enhetschef
Telefon: +4660183936

Jim Nordin
Enhetschef
Telefon: +4660149767

Lars Hedqvist
Enhetschef
Telefon: +4660183978

Tony Lindstein
Enhetschef
Telefon: 060-183935

Niklas Westerlund
Enhetschef
Telefon: +4660183934

Henriette Eriksson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660183963