Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut till Hälsocentralen Ånge

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Ånge tillhör den regiondrivna primärvården och är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Tillsammans arbetar vi för att utveckla hälso och sjukvården. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso och sjukvård till länsinnevånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut vid Hälsocentralen Ånge blir dina arbetsuppgifter att bedöma och behandla, enskilt eller i grupp, patienter med besvär från främst rörelse-/stödjeapparaten. Arbetet är mycket självständigt och du lägger själv upp din arbetsdag i möjligaste mån. Vi har ett brett utbud av gruppverksamhet inom artros, kol, smärta, bassäng och som är utvecklat för att på bästa sätt ta hand om våra patienter. Vi arbetar med rehab-team som inkluderar läkare, psykolog, kurator, fysioterapeut samt distriktssköterskor.

Möjlighet finns att arbeta med ultraljudsteknik.

Kvalifikationer

Vi söker dig/er som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande är att du/ni har erfarenhet från primärvården med ett eller flera specialområden som exempelvis OMT, OMI, stresshantering eller kroppskännedom samt erfarenhet av datajournal SYSteam Cross.

Hos oss värdesätter vi högt att du:
- har ett bra bemötande
- är flexibel och engagerad i arbetet
- arbetar självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden. Välkommen med er ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maud Brun
Hälsocentralschef
Telefon: 076-134 11 86

Helene Decker
Fysioterapeuterna
Telefon: 070-1918804