Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Hematologisk dagvård och vårdavdelning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Hematologisk dagvård, medicin 2 är en öppenvårdsenhet i anslutning till slutenvårdens avdelning 2. Här har vi ett nära samarbete mellan sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och paramedicinare. Alla arbetar i team kring de hematologiska patienterna där cancer är i stort fokus. I öppenvården arbetar sjuksköterskor med hematologisk kompetens.

Vi söker nu en sjuksköterska.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete med mycket patientkontakt, korta och långa behandlingar dagligen. Hos oss får du trevliga arbetskamrater samt tillgång till friskvårdslokal på sjukhuset. Vi arbetar med önskeschema på avdelningen och du har möjlighet att själv sätta ditt schema. Du kan även läsa hematologi via Umeå universitet. Vi strävar efter en kompetent arbetsgrupp och försöker delta i kurser, utbildningar och kompetenshöjande aktiviteter och möten så mycket vi kan.


Arbetsuppgifter

I din roll som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med:
-Omhändertagande och behandling av patienter med hematologisk cancer och hematologiska, benigna sjukdomar. Vi ger cellgifter i dropp, subkutant och tablettform. Vi behandlar även patienter med antikroppar, immunglobuliner vid immunbrist och ger blodtransfusioner.
-Dagvården fungerar också som en akutmottagning för de hematologiska patienterna, framför allt de som har en pågående cellgiftsbehandling. På grund av nedsatt immunförsvar kräver de ett snabbt omhändertagande enligt sepsisvård. Direktintag på dagvården så väl som på avdelningen på jourtid.

Du kommer ha ett patientnära teamarbete, utföra provtagning och till viss del assisterar vi läkare vid exempelvis benmärgsprovtagning, I din tjänst ingår telefonrådgivning, dokumentation och telefonordinationer. Sjuksköterskor på dagvården arbetar med flex. Dagtid med tillägg av ca 2 helger på 10 veckor.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och du har arbetat minst ett år som sjuksköterska. Det är meriterande om du har Hematologisk och/eller Onkologisk kunskap/vidareutbildning. Vi ser att du har erfarenhet av cytostatikahantering och -avfall samt erfarenhet av mottagnings/dagvårdsverksamhet samt TeleQ och NCS Cross.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och du är trygg, stabil, du arbetar självgående och tar ansvar för din uppgift. Du har lätt för dig att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheter i förändringar.

Hos oss är det viktigt att du trivs med att samarbeta och du arbetar bra med andra kollegor. Du är en person som lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Linnea Antonsson
Vårdförbundet
Telefon: +4660181352

Malin Eliasson
Tf enhetschef
Telefon: 070-2895938

Anette Nordin
Tf verksamhetschef
Telefon: +4660181304