Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Underläkare med möjlighet till ST Barn och ungdomsmedicin Ö-vik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vid länsverksamhet barn- och ungdomsmedicin är cirka 165 personer anställda. Länsverksamheten består av både slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn. På våra avdelningar vårdas alla barn och ungdomar under 18 år som behöver inneliggande vård, totalt har vi 34 vårdplatser uppdelade på 4 avdelningar. Våra mottagningar tar emot barn- och ungdomar upp till 18 år med medicinska åkommor, vi genomför cirka 18000 läkarbesök, 7500 sjuksköterskebesök och 3500 dietistbesök per år på länsverksamheten.

Nu söker vi en underläkare med möjlighet till ST- tjänstgöring.

Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett utdrag från Polisens belastningsregister, register 442:14.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är patientansvar vilket innebär att svara för medicinsk utredning, bedömning och behandling av patienter.Du arbetar i ett team med bland annat sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. I rollen ingår också administrativt arbete.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare. Stor vikt läggs vid din samarbetsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anne Thelander
Verksamhetschef
Telefon: +4660181165
Mobiltelefon: 072-248 08 63

Anne-Charlott Sundin-Neib
SACO
Telefon: +4660181277