Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till kirurgmottagningen i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Inom Länsverksamhet Kirurgi, urologi och ÖNH är vi ca 320 medarbetare. Nu söker vi en flexibel och erfaren sjuksköterska till vårt sammansvetsade arbetslag inom kirurgmottagningen i Sundsvall.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska vid specialistmottagningen assisterar du eller arbetar självständigt vid avancerade undersökningar och behandlingar. Du ansvarar för bokning/ handläggning och vägleder patienten genom vårdprocessen. Instrumenthantering och arbete med medicinteknisk apparatur är också en del av ditt arbete. Uppdraget innefattar även administrativa uppgifter och telefonrådgivning.

Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete och det finns möjlighet till fördjupning inom något ansvarsområde. Hos oss på mottagningen arbetar du både i team och självständigt. Tillsammans med dina arbetskollegor fördelar ni arbetet i teamet och verkar för ett positivt klimat på arbetsplatsen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av kirurgi och mottagningsarbete och är van att arbeta i SYSteam Cross. Eftersom du är en del av ett team kring patienten är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du är trygg som person och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för att du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Du är noggrann och har en förmåga att planera och prioritera ditt arbete effektivt. Du är flexibel och kan tänka om vid oförutsedda situationer.

Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus.

Tjänsten är en vikariatsanställning t.o.m. 2019-12-31 med goda möjligheter till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jessica Hydling
Enhetschef
Telefon: 073-0521934

Jessica Gren
Vårdförbundet
Telefon: +4660183834