Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Sollefteå sjukhus är ett sjukhus med 3 vårdavdelningar med inriktning kirurgi/ortopedi, kardiologi/medicin och akut stroke/medicin.

Fysioterapienheten tillhör länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering och bildar en enhet tillsammans med övriga rehabiliterande yrkesgrupper. Inom enheten finns fysioterapeuter/sjukgymnast, arbetsterapeuter, kuratorer och logopeder.

Arbetsuppgifter

I fysioterapeutens uppdrag ingår arbete på vårdavdelningar, dagrehabilitering samt mottagningsverksamhet enskilt och i grupp. Vi planerar att starta upp ett team för rehabilitering i hemmet för strokepatienter.

Vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast till dagrehabilitering. Vikariatsanställning till och med 2020-05-31. Du kommer att jobba som en av två fysioterapeuter/sjukgymnaster i teamet. I teamet ingår också arbetsterapeut, logoped, kurator och neuropsykolog. I arbetet ingår också att leda träningsgrupper. Möjlighet till fortbildning finns samt handledning av erfaren fysioterapeut inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du som söker har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Westerbring
Enhetschef
Telefon: +4662019165
Mobiltelefon: 070-228 60 92

Malin Jönsson
Fysioterapeuterna
Telefon: +4662019147