Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Köksbiträde till Kostenheten Sollefteå, Sommarvikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Arbetsuppgifter

Du ska tillsammans med arbetslaget sköta den dagliga köksverksamheten med förberedelser, disk, städning samt allmänna köksgöromål. Servering av måltider ingår också i vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att Du har storköksutbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du bör vara kvalitetsmedveten, engagerad, ha god organisationsförmåga och du ska brinna för god matkultur. Som person är du positiv, ambitiös, tydlig i dina målsättningar, noggrann i din yrkesutövning och stresstålig.

Tjänsterna sträcker sig mellan 4-8 veckor och start efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Säsongsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Agneta Norlén
Tf enhetschef
Telefon: +4662019502

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526