Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandläkare till folktandvården Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med en spännande vintersportstad med många möjligheter för den som gillar sport och friluftsliv.

Vi söker nu en tandläkare till vår verksamhet, kliniken ligger mitt i centrala Sollefteå. På vår trivsamma klinik är vi ett tjugotal anställda och har tio behandlingsrum. Vi kan erbjuda ett varierande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi bedriver en modern, hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. Vi värdesätter att du har intresse för alla odontologiska områden och även för akuttandvård. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utfärdad svensk tandläkarlegitimation. Meriterande är om du har några års erfarenhet inom yrket men är du nyutexaminerad finns det bra stöd hos erfarna kollegor och ett välfungerande introduktionsprogram och handledning. Vi kan även erbjuda delar på utbildningsklinik.

Som person ser vi att du kan planera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och håller dig inom givna tidsramar. Du har ett helhetsperspektiv och ser till verksamhetens bästa och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policyer och riktlinjer. Du är kvalitetsmedveten och uttrycker en positiv attityd i ditt arbete. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Har du blivit inspirerad och känner att du vill bli en del av oss är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-10
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annika Rörstrand
Verksamhetschef
Telefon: 070-190 81 87
Mobiltelefon: 070-190 81 87

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58