Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandläkare till Folktandvården, Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Härnösand ligger i natursköna Höga Kusten nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Kliniken bildar ett verksamhetsområde tillsammans med tre andra kliniker Kramfors, Sollefteå och Höga Kusten. Vår arbetsplats präglas av ett gott samarbete och positivt klimat med ca 30 medarbetare. Vi arbetar i fräscha lokaler vid Närvården i Härnösand, vackert placerad precis vid havet.

Arbetsuppgifter

Vi ser fram emot att få arbeta med dig som känner för nya utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att få ett bra stöd med ett väl fungerande introduktionsprogram och handledning. Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård och i vårt verksamhetsområde finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. Vi värdesätter om du har intresse för alla odontologiska områden.

Kvalifikationer

Du som söker har svensk legitimation från tandläkarutbildning. Du har också några års erfarenhet som tandläkare men om du är nyutexaminerad finns det bra stöd hos erfarna kollegor och vi kan även erbjuda delar på utbildningsklinik.

Vi ser att du har goda kunskaper och behärskar det svenska språket i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi ser att du är självgående i ditt sätt att arbeta och du tar ansvar för sin uppgift. Du kan strukturera och driva ditt arbete framåt.. Du har en helhetssyn och ser helheter samt tar hänsyn till det större perspektivet. Du arbetar för verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Som person är du lojal och uttrycker en positiv attityd i ditt arbete, verksamheten och/ eller organisationen. I arbetet är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!
.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Bergquist
Enhetschef
Telefon: 073-2751915

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58