Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandläkare Folktandvården Centrum Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Centrumkliniken i Sundsvall är Folktandvården Västernorrlands största klinik med ca 50 medarbetare i gemensamma lokaler finns även en tandregleringsklinik och en pedodontiklinik.

Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda ett varierande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till utveckling. Du kommer att få bra stöd och handledning och chansen att bidra till vårt positiva arbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarlegitimation som vill utvecklas i din yrkesroll. Vi ser att du är strukturerad och tar eget ansvar och driver ditt arbete framåt. Du samarbetar bra med dina kollegor och kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Viktigt är att du är lugn, noggrann och tillmötesgående och har en förmåga att kunna hjälpa andra, såväl patienter som kollegor. Du kan kommunicera på svenska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58

Lena Åkergren
Enhetschef
Telefon: +4660182588