Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Logoped Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Logopedmottagningen vid sjukhuset Sundsvall har 8 logopedtjänster och ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Vi söker nu en logoped för allmän visstidsanställning till och med 2020-03-31. Vi söker dig som vill jobba med barn-och eller neurologopedi i första hand, men är också öppna för dina egna önskemål. Du kommer också att ingå i vårt länsövergripande arbete där vi gemensamt arbetar för att utveckla verksamheten. Vi erbjuder yrkescoach till dig som nyanställd och vi har tillgång till extern grupphandledning.

Arbetsuppgifter

Logopederna ger insatser i form av utredning och behandling till ett flertal grupper såsom patienter med neurologiska sjukdomar, barn och ungdomar med språkstörning, röstpatienter samt stamningspatienter.

Logopeden har specialistkunskap om nedsättningar som kan drabba människans kommunikationsförmåga, vilket innefattar svårigheter med rösten, talet och språket. Logopeden arbetar även med ät- och sväljsvårigheter. Uppdraget för Logopedmottagningen innefattar både slutenvård och öppenvård inom upptagningsområde Sundsvall-Härnösand.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Tidigare erfarenhet av barn- och eller neurologopedi är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som samarbetsförmåga liksom god förmåga att arbeta självständigt, såväl som i team.

Vill du bli en av oss?

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sandquist
Enhetschef
Telefon: +4660182010

Marilene Norlin
SRAT
Telefon: +4660182056