Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Ortodontist till Tandregleringen i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Specialistkliniken Barn som innefattar Tandreglering och Pedodonti är tillsammans med distriktstandvård belägen mitt i Sundsvall. Tandregleringen behandlar remitterade barn från länets Folktandvårds- och privattandläkare. På kliniken arbetar 3 ortodontister, 1 ST, 7 ortodontiassistenter och 4 tandsköterskor. Region Västernorrland har även en tandregleringsklinik i Örnsköldsvik där 2 ortodontister arbetar.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ortodontist till Tandregleringen i Sundsvall. Du erbjuds goda arbetsvillkor med möjlighet att vidareutveckla dig inom specialiteten med kurser. Vi har god tillgång på patienter och ett spännande och utvecklande arbete där du arbetar med vården ur ett länsperspektiv. I arbetsuppgifterna ingår förutom patientbehandling även konsultationer, deltagande i terapimöten och specialisttandvårdens övriga verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistkompetens inom tandreglering, är engagerad i ditt arbete och vill vara delaktig i hela specialistklinikens och Folktandvårdens utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet inom ämnesområdet. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du aktivt för ett gott arbetsklimat.

Kom och besök oss så vi får visa dig hur trevlig vår arbetsplats är!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sofi Christensen
Verksamhetschef
Telefon: 072-2334940
Mobiltelefon: 072-2334940

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58