Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Allmäntandläkare till en ST-tjänst på Tandregleringen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmän tandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en allmäntandläkare som vill göra sin ST-tjänst på vår specialistklinik för tandreglering hos Folktandvården Västernorrland, med huvudsaklig placering i Örnsköldsvik. Kliniken behandlar remitterade patienter från länets folktandvårds- och privattandläkare.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad tandläkare och har arbetat minst två år som allmäntandläkare. Det är meriterande om du har utbildningar, kurser samt klinisk erfarenhet inom ämnesområdet tandreglering. Vi ser att du har körkort då vi är en länsklinik och tjänstgöring på andra orter kan förekomma under ST-utbildningen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du är självgående och du tar ansvar för din uppgift. Du har pedagogisk insikt vilket gör att du har god förståelse för hur andra tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Som person är du strukturerad och du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Tillträde för tjänsten är 2019-09-02.

Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Sofi Christensen
Verksamhetschef
Telefon: 072-2334940
Mobiltelefon: 072-2334940

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58