Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distrikts/sjuksköterska till HC Södra Sundet, Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Södra Sundet är en hälsocentral med allt samlat under samma tak. Vi strävar efter att ge invånarna god tillgänglighet inom alla områden. Vi har även Primärvårdsjouren inom våra lokaler.

Arbetsuppgifter

Vill du bli vår nya kollega?
Vi erbjuder dig att bli en del av gemenskapen på vår hälsocentral. Vi söker distriktssköterska med inriktning diabetes till vår grupp. Dina arbetsuppgifterna består av sedvanliga uppgifter som distriktssköterska på läkarmottagning där egen mottagning, telefonrådgivning samt jourverksamhet ingår.

Vi har ar ett schema med arbetstidsförkortning där tjänstgöring ingår på Primärvårdsjouren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distrikts-/sjuksköterska med utbildning alt har intresse inom diabetes. Har du erfarenhet av arbete i primärvård är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av journalsystem NCS Cross. Eftersom du är en del av ett team kring patienten är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift.

Du är trygg som person och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Du är noggrann och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete effektivt då du kommer att ha eget ansvarstagande och koordinering. Vidare har du har en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer.
Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

_______________________________________________________________________
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.


Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anette Nydahl
Hälsocentralschef
Telefon: 0703249764

Anna Carlsson
Vårdförbundet