Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distrikts-/sjuksköterskor till 1177 Vårdguiden

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Arbetsuppgifter

1177 Vårdguiden på telefon söker nu distrikts-/sjuksköterskor. Vi erbjuder ett arbete där du som distrikts-/sjuksköterska hos oss arbetar med kvalificerad medicinsk rådgivning, ger allmän sjukvårdsinformation och hjälper den inringande rätt i vården. Vår verksamhet har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Tjänstgöringsgrad mellan 50 - 100 %. och placeringsort primärt Sundsvall, alternativt i Örnsköldsvik eller Sollefteå. Både tjänstgöringsgrad och placeringsort kan diskuteras.

Vill du prova på utmaningar och arbeta i en ständig lärande och utvecklande miljö?
Då är 1177 Vårdguiden rätt arbetsplats för Dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Du arbetar självständigt med förmåga att skapa en förtroendefull relation till den som ringer samt har ett aktivt och empatiskt lyssnade. Du är stresstålig och har förmåga att fatta egna beslut.

Det är meriterande om du har erfarenhet av primärvård, barnsjukvård, akutsjukvård och av sjukvårdsrådgivning i telefon. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekryteringen sker löpande med urval och intervjuer.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-17
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva Renstorp
Verksamhetschef
Telefon: +4660182590

Gunilla Öst
Enhetschef
Telefon: +4660182591

Eleonor Sundqvist
Vårdförbundet
Telefon: 0771-191979