Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distriktssköterska till Hälsocentralen Gilleberget

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Gilleberget ligger i Skönsberg ca 3 km norr om Sundsvalls centrum. Skönsberg är Sundsvalls största stadsdel och omtalas som en stad i staden. Några hundra meter ned mot havet ligger strövområden och promenadvägar i Ortviksparken, där det också är nära till småbåtshamnen. Till Skönsberg finns goda bussförbindelser.

Hälsocentralen Gilleberget är en hälsocentral med ett mycket gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen.. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet. Vi utökar nu vår bemanning då vi fått fler listade patienter till osss.

Arbetsuppgifter

Vill du bli vår nya kollega?
Vi erbjuder dig att bli en del av gemenskapen på vår hälsocentral. En ökad listning av patienter och föräldraledigheter gör att vi behöver förstärkning av en till distriktssköterska till vår grupp. Dina arbetsuppgifterna består av sedvanliga uppgifter som distriktssköterska på läkarmottagning. Mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dig och arbeta med olika patientgrupper. Just nu jobbar vi med att utveckla vår mottagning med bl.a bedömningsmottagning och bokning via webben.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad distriktssköterska, alt sjuksköterska, gillar förändringsarbete och att ta ansvar för detta.. Har du dessutom utbildning inom diabetes eller astma kol är det till fördel. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är du kanske en i vårt arbetslag inom kort.

Är du distriktssköterska erbjuder vi en tillsvidareanställning i annat fall vikariat.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan!

___________________________________________________________________________________
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Norberg
Hälsocentralschef
Telefon: 073-2704077

Anna Smedlund Eriksson
Vårdförbundet