Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Ögonsjuksköterska/sjuksköterska till Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Vill du tänka nytt och bidra till framtidens lösningar? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ögonsjuksköterska till Ögonmottagningen i Örnsköldsvik. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att utföra undersökningar och medicinska behandlingar, telefonrådgivning och förberedande mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i ögonsjukvård. Du som är sjuksköterska och som är intresserad av specialistutbildning till ögonsjuksköterska är också välkommen att söka. Är du allmänsjuksköterska blir du tillsvidareanställd hos Region Västernorrland med tillfällig placering på ögonmottagningen.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elisabeth Månsson
Enhetschef
Telefon: 070-248 42 97

Eva Pohl
Vårdförbundet
Telefon: +4666089260