Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distriktssköterska till Primärvårdsjouren Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Arbetsuppgifter

Primärvårdsjouren i Sundsvall söker nu distriktssköterskor/sjuksköterskor för vikariat/timanställning.

Arbetet består till stor del av SIM-mottagning där vi gör egna bedömningar och där du har möjlighet att arbeta självständigt. Vi arbetar i team med distriktssköterskor/sjuksköterskor och familjeläkare. All personal samarbetar kring patienterna och det finns alltid möjlighet till konsultation med läkare och kollegor. Vi erbjuder dig ett roligt och stimulerande arbete i trivsam miljö med engagerade arbetskamrater och mångsidiga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad distrikts-/sjuksköterska. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jeanette Nordenberg
Enhetschef
Telefon: +4660145012

Birgitta Näslund
Vårdförbundet
Telefon: 070-3632145