Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till BB/Gyn Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamheten bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård med ca 2500 förlossningar/år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning. Inom BB/gynekologisk vårdavdelning 12 i Sundsvall har vi ca 80 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du med omvårdnad av mamma, barn och gynpatienter, assisterar barnmorska och doktor vid förlossning, provtagning och sedvanligt avdelningsarbete.

Vi är en dygnet-runt-verksamhet vilket innebär att du tjänstgör dag-kväll och natt enligt schema. Det finns goda utvecklingsmöjligheter då du roterar mellan avdelningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Meriterande är fördjupning inom kvinnosjukvårdsjukvård-och eller akutsjukvård.

Som person har du ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat fram till 2019-09-30, tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Birgitta Sjöström
Enhetschef
Telefon: 072-5342074

Nina Andersson
Enhetschef
Telefon: 070-1917528

Anita Westin
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181568

Inga-Lill Bergström
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181535