Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Medicinsk sekreterare sommarvikariat till HC Kramfors, Sollefteå och Nyland

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper. Till våra hälsocentraler i Sollefteå, Kramfor och Nyland söker vi nu medicinsk sekreterare för sommarvikariat.

Hälsocentralen Kramfors är kommunens största hälsocentral och ligger belägen i centrala Kramfors. Hos oss har vi allting samlat under ett tak och vi har en stor kunskapsbank i form av vår erfarna personal.

Hälsocentralen Nyland är en liten enhet med ett nära samarbete mellan de olika professionerna. Vi har ett trevligt och positivt arbetsklimat. Vi hoppas att du har ett intresse och engagemang för folkhälsoarbete.

På Hälsocentralen Sollefteå är vi är ett team på cirka 25 medarbetare med många olika kompetenser inom hälso-och sjukvård. Att anordna trivsamma aktiviteter på både arbets-och fritid är för oss en väsentlig del för gemenskapen på vår arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare arbetar du i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor och andra kollegor. Rollen innehåller ett brett spektrum av arbetsuppgifter såsom remisshantering, diagnosregistrering, journalskrivning, telefonservice, receptionsarbete med kassatjänstgöring, IT-stöd samt posthantering. Vi arbetar i datajournalsystemet; NCS Cross (Systeam Cross). Du kommer även att bearbeta information i form av statistik bland annat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga. Erfarenhet av datajournal NCS Cross är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

-----------------------------------------------------------------------------
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ylva Byström
Vision
Telefon: 070-6328036

Malin Norlander
Hälsocentralschef
Telefon: 070-3682625