Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandläkare till folktandvården Alnö

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Vi söker en tandläkare till Folktandvården Alnö. Du bildar tillsammans med Folktandvården Centrum och Timrå ett verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

Vi bedriver en modern, hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. Du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter med både barn och vuxna och du kommer att samarbeta med bland annat våra kompetenta tandsköterskor och tandhygienister.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarlegitimation. Du får gärna ha några års erfarenhet som tandläkare. Är du nyexaminerad får du god handledning och bra stöd.

Som person ser vi att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har patienten i fokus. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du samarbetar bra med andra kollegor, och är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Viktigt är att du främjar god teamsamverkan.

Vill du bli en del av oss?

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-24
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Viveca Gerafi
Enhetschef
Telefon: 070-1904429

Roger Gabrielsson
SACO
Telefon: 070-658 71 58
Mobiltelefon: 070-658 71 58