Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Kardiologen/HIA Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kardiologen/HIA har 35 vårdplatser, varav 6 HIA-platser. På avdelningen vårdas bl.a. hjärtinfarkter i alla skeden, angina pectoris, artymier, intoxer, eftervård av patienter som genomgått hjärtkirurgi och patienter som får pacemaker. Avdelningen är i ständig utveckling och vi satsar mycket på kompetensutveckling.

Vi söker nu sjuksköterskor till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på Kardiologen/HIA arbetar du i team med främst undersköterskor och läkare, men även andra yrkesgrupper finns med i teamet kring patienterna. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med inriktning mot akut hjärtsjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har erfarenhet av hjärtsjukvård/hjärtövervakning eller annan akutvård sedan tidigare, men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Personlig lämplighet och intresse för kardiologi väger tyngst!

När du börjar hos oss får du en anpassad introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktisk träning, teori samt grupphandledning. Som nyanställd på Kardiologen/HIA tilldelas du en egen mentor i form av en erfaren sjuksköterskekollega som finns till stöd under det första året.

Arbetet är kvalificerat med stor variation och ingen dag är den andra lik. För att trivas hos oss gillar du att arbeta i ett högt tempo.

Vi arbetar med önskeschema och arbetstidsmodell, samt arbetar minst 2 av 5 helger.

Är du den vi söker?

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johanna Giek
Enhetschef
Telefon: +4660181437

Malin Karlsson
Enhetschef
Telefon: +4660182837

Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 070-3268031