Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till infektionsmottagningen i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Infektionskliniken stationerad i Sundsvall och har ett länsövergripande ansvar för infektionssjukvården i hela Västernorrlands län. Varje år tar vi emot cirka 6 800 patienter.

Vi söker nu dig som sjuksköterska till vårt härliga team!

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på vår mottagning där vi utreder och behandlar infektionssjukdomar. Dit hör främst hepatit B och C, HIV, TBC, ortopediska infektioner och uppföljning av till exempel endokardit, meningit och pneumoni. Vi har ett nära samarbete med både läkarna och vår vårdavdelning och vi genomför olika antibiotikabehandlingar i både infusions- och tablettform.

Mottagningen är liten och vi har en god och familjär stämning i personalgruppen. Bland arbetsuppgifterna finns både praktiska och administrativa göromål, vi har egna sjuksköterskebesök, jourmottagning och utlandsvaccinationer. Ibland inkluderas patienterna i olika läkemedelsstudier.

Kvalifikationer

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet och en merit är mottagningserfarenhet.

Om du är intresserad av att jobba på en spännande arbetsplats med ett härligt gäng är vi rätt plats för dig! Om du har frågor eller skulle vilja komma och auskultera hos oss så tveka inte att ringa. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-03-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marita Nyberg
Enhetschef
Telefon: +4660181663

Cecilia Björner Marcjan
Vårdförbundet
Telefon: +4660181350