Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till psykiatrisk öppenvårdsmottagning Härnösand

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Psykiatriska mottagningen i Härnösand är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar all form av psykisk ohälsa. Hos oss arbetar vi i team som består av läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor och medicinska sekreterare.

Härnösands kommun har cirka 26.000 invånare och ligger vid Höga kusten, en vacker sommarstad. Mottagningen ligger alldeles vid havet vilket bidrar till en god arbetsmiljö. Vi erbjuder våra anställda en friskvårdstimme per vecka där du tex kan utnyttja vårt eget gym, Energikällan.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är omhändertagande av verksamhetens patienter. I dina arbetsuppgifter ingår att ha ett patientnära teamarbete, telefonrådgivning, dokumentation, läkemedelsadministration och stödjande samtal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som har tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Meriterande är om du har specialistutbildning inom psykiatri samt om du har erfarenhet av att ha arbeta på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning.

Som person ser vi att du är trygg, stabil och kan skilja på det personliga och professionella. Du ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i ditt agenande och dina beslutstagande. I stressiga situationer kan du agera lugnt och kontrollerat och behålla fokus på rätt saker. Du samarbetar bra med andra kollegor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Att kunna kommunicera på svenska i både tal och skrift är ett krav, meriterande är om du har goda kunskaper i Engelska.

Körkort är ett krav.

Är du den vi söker?

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Evagelia-Eva Digas
Enhetschef
Telefon: 0611-844 45

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950