Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till barnavdelning, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vid länsverksamhet barn- och ungdomsmedicin är cirka 165 personer anställda. Länsverksamheten består av både slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn.

På våra avdelningar vårdas alla barn och ungdomar under 18 år som behöver inneliggande vård, totalt har vi 34 vårdplatser uppdelade på 4 avdelningar. Våra mottagningar tar emot barn- och ungdomar upp till 18 år med medicinska åkommor, vi genomför cirka 18000 läkarbesök, 7500 sjuksköterskebesök och 3500 dietistbesök per år på länsverksamheten.

Arbetsuppgifter

Region Västernorrland söker sjuksköterska/barnsjuksköterska till Barnavdelningen, Örnsköldsviks sjukhus. På avdelningen finns 8 vårdplatser för barn mellan 0 - 18 år inom specialiteterna medicin, kirurgi, ortopedi, gynekologi, ögon och öron. Vi erbjuder också neonatal vård från v 32.

Vi arbetar med en familjecentrerad vård som innebär att föräldrar är delaktiga i omvårdnaden under hela vårdtiden. Avdelningen erbjuder en unik arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växla från att planera och stötta familjen under omvårdnadstiden till akuta intensivvårdsinsatser. Möjlighet till kompetensutbildning och vidareutveckling inom ramen för anställningen är en självklarhet. Som nyanställd ingår du i ett inskolningsprogram med mentorskap.

Vi tillämpar arbetstidsmodell med individuella scheman och arbetar 2 av 5 helger. För att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser samt nå uppsatta mål och ge en säker vård har vi individuell lönesättning och kompetenstrappa. Inom förvaltningen kan man även som nyutexaminerad erbjudas studielånsavbetalning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, grundutbildad eller med specialistkompetens, både du som är erfaren sjuksköterska eller är ny i din yrkesroll kan söka till vår verksamhet. Vi arbetar i ett multiprofessionellt team och här anpassar vi vår introduktion efter dina behov.

Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett utdrag från Polisens belastningsregister, register 442:14

Har vi väckt din nyfikenhet?

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Inger Johansson
Enhetschef
Telefon: +4666089066

Anne Démery Edin
Vårdförbundet
Telefon: +4666089489