Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Tandhygienist till Folktandvården Domsjö

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården i Domsjö bildar tillsammans med klinikerna i Örnsköldsvik och Bredbyn ett verksamhetsområde, som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Domsjö ligger ca fyra kilometer från Örnsköldsvik och ligger i natursköna Höga Kusten nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Från Örnsköldsvik tar du dig lätt med buss, bil eller cykel till Domsjö. Här arbetar totalt 17 medarbetare, varav 3 tandläkare och 5 tandhygienister.

Arbetsuppgifter

Vi på Folktandvården i Domsjö söker nu en tandhygienist för ett vikariat då vår kollega ska vara föräldraledig, vikariatet är på ett år med eventuell möjlighet till förlängning. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få utvecklas i ditt arbete och tillhöra en positiv arbetsplats.
Vi har ett utvecklat introduktions- och handledningsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget. Som tandhygienist hos oss får du ett varierande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig:
- Fungerande teamtandvård
- Kaizen = kvalitetsutvecklingsverktyg
- Väl förankrade värdegrunder

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Om du är nyutexaminerad finns bra stöd hos erfarna kollegor. Det är viktigt att du kan uttrycka dig i svenska i både tal och skrift.

Du som söker har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Du har kunden i fokus och du är lugn, ansvarstagande och har god förmåga att samarbeta och arbeta serviceinriktat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-23
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Vallgren
Verksamhetschef
Telefon: 073-2710001

Viveca Magnusson
SRAT
Telefon: 060-184890