Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till Avdelning 98 RPK

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LPR). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Avdelning 98 är en av klinikens avdelningar som är placerad på Sundsvalls sjukhus. RPK använder sig av kompetenstrappa för att belöna duktiga medarbetare. Schemaläggningen sköts via tvättstugeschema.

Arbetsuppgifter

Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där du som sjuksköterska har ett omvårdnadsansvar. Du kommer att delta i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder, läkemedelsadministration. Fortsatt deltar du i riskbedömningar, vårdplaneringar och funktionsbedömningar.

Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du har ett stort intresse för människor och att du har tålamod samt förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Som person är du ansvarstagande och balanserad. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser det som meriterande med vidareutbildning inom psykiatri. Fortsatt ser vi att du ska tala och skriva svenska obehindrat. Vi ser flerspråkighet som en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Vill du veta mera, gå in på vår hemsida http://www.rpksundsvall.se/

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-11
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jim Nordin
Enhetschef
Telefon: +4660149767

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950

Hassan Mouline
Vårdförbundet
Telefon: +4660149765