Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Socionom/beteendevetare till vuxenpsykiatriska mottagningen i Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Sollefteå vuxenpsykiatriska mottagningen är en del av den psykiatriska länskliniken och jobbar i multiprofessionella team med skötare, psykologer, socionomer, sekreterare, läkare och sjuksköterskor. Vi erbjuder individanpassad inskolning, varierat arbete och goda utvecklingsmöjligheter. Vi har både akut och planerad verksamhet.

Vi söker nu en socionom/beteendevetare till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter hos oss blir individuella stöd- och psykoterapeutiska samtal och anhörigstöd. Du kommer även att delta vid teamkonferenser och genomföra bedömningssamtal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad socionom med grundläggande psykoterapi. Meriterande för tjänsten är om du har läst MI (motiverande samtal) samt har erfarenhet av kognitivt inriktad terapi. Tidigare arbete inom psykiatrin är även de meriterande.

Som person ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer. Du har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter och visar på ett proffesionellt hänsynstagande vid dina ageranden och beslut. Vidare ser vi att du arbetar bra med andra kollegor och lyssnar och kommunicerar med dem på ett smidigt och lyhört sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Låter detta som en tjänst för dig?

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristina Nordén
Enhetschef
Telefon: +46702110847

Helén Jonsson
SSR Akademikerförbundet
Telefon: +4662019258