Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog Bedömningsmottagning Barn- och ungdomspsykiatri Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Vi söker dig som är intresserad av att ta över efter vår psykolog som nu går i pension. Vi arbetar i ett team med psykologer, kuratorer, läkare och sjuksköterskor. Teamets huvudsakliga uppgift är att bedöma de barn, ungdomar med familj som söker till oss med psykiatriska symtom. Vi har även ansvar för akutlinjen dagligen som bemannas med sjuksköterska, psykolog eller kurator och läkare. Vi utför även behandlingar och i viss mån utredningar. Vi arbetar tillsammans för att behålla vår kompetens och att utveckla våra arbetssätt.Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder är önskvärt. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett oöppnat kuvert med utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv ett utdrag från belastningsregistret via Polisens hemsida.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-03
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Svensson
Enhetschef
Telefon: +4660181680
Mobiltelefon: 0730-969305

Elinor Sandström
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4660184994
Mobiltelefon: 073-8113973