Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Distriktssköterska till Primärvårdsjouren Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Arbetsuppgifter

Vi söker distrikts-/sjuksköterska till Primärvårdsjouren i Sundsvall.

Hos oss arbetar vi med simmottagning och tar egna patienter. Under varje arbetspass är en distriktsköterska/sjuksköterska placerad på Vårdakuten och gör sorteringar för vilken vårdnivå patienten skall till, akuten eller primärvårdsjouren.

Arbetstiderna är kvällar under veckorna, och dag och kväll på helgerna med arbete 2 helger av 5 med ett schema på 72%. Möjlighet finns till 100% sysselsättningsgrad, arbetet på de resterande procenten förläggs då eventuellt på annan plats i primärvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distrikts-/sjuksköterska. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jeanette Nordenberg
Enhetschef
Telefon: +4660145012

Birgitta Näslund
Vårdförbundet
Telefon: 070-3632145