Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog till Vuxenpsykiatriska mottagningen i Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Psykiatri har tre utbudspunkter, Sundsvall/Härnösand, Örnsköldsvik och Kramfors/Sollefteå. Det finns 7 psykiatriska vårdavdelningar och 9 psykiatriska öppenvårdsmottagningar i länet. Klinikens målgrupp är personer från 18 år och uppåt med psykiatrisk sjukdom eller psykisk ohälsa som kräver psykiatrisk specialistkompetens. Den specialiserade psykiatrin arbetar främst med prevention, diagnostik, vård och behandling av psykisk sjukdom och allvarligare psykiska störningar. All jourverksamhet kvällar och helger samt all tvångsvård sker i Sundsvall och omfattar även Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en psykolog till mottagningen i Sollefteå som är en del av den psykiatriska länskliniken. Här jobbar vi i multiprofessionella team med skötare, psykologer, socionomer, sekreterare, läkare och sjuksköterskor. Vi har både akut och planerad verksamhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara utrednings- och behandlingsarbete, terapeutisk samtalsbehandling och stöd individuellt och/eller i grupp inom ramen för personlig kompetens. Genomföra bedömningssamtal, stöd och samtal med anhöriga, metod- och kvalitetsarbete samt patientjournalföring och dokumentation är andra förekommande arbetsuppgifter.

Vi kan erbjuda dig ett positivt och öppet arbetsklimat med kompetenta kollegor! Här får du även individanpassad inskolning goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling samt friskvård - både i form av friskvårdslokaler och friskvårdstimme.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Har du erfarenhet av arbete inom psykiatrisk öppenvård är det meriterande. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt, ser möjligheter istället för hinder samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-08-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Kristina Nordén
Enhetschef
Telefon: +46702110847

Leif Pettersson
Sveriges psykologförbund
Telefon: +4662019553
Mobiltelefon: 070-364 79 80