Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Psykolog till Habiliteringsmottagning i Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du ha ett roligt, utvecklande och spännande arbete med aktiva och kompetenta kollegor? Vill du vara med och vidareutveckla habiliteringsmottagningen I Sollefteå. Då är detta en möjlighet för dig!
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet habilitering riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar. Inom länskliniken arbetar ca 100 stycken medarbetare, vi har 15 psykologtjänster varav 2 i Sollefteå. Vi söker nu 2 psykologer till våra team, en till barnteamet och en till ungdom/vuxenteamet.

Arbetsuppgifter

Vad erbjuder vi dig?
Du kommer att ha tillgång till intern, extern handledning och möjligheter till vidareutbildning. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med möjlighet till flextid och friskvård på betald arbetstid.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär både utrednings, diagnostik och behandlingsarbete. Psykologen planerar och genomför självständigt sina insatser. Konsultation och utbildningsinsatser till personalgrupper, samarbete med andra vårdgivare och organisationer ingår. Vi arbetar utifrån ett tvärvetenskapligt perspektiv. Vi ser stora fördelar med teamarbete. En god samverkan mellan yrkesgrupper är en nödvändighet för kvalitet i arbetet med patientens och deras nätverk.

Kvalifikationer

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av olika psykologiska behandlingsmetoder, vidareutbildning i neuropsykologi och kognitiv beteendeterapi samt erfarenhet av barn, ungdomar/vuxna med funktionshinder är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.

Eftersom resor i tjänsten förekommer krävs körkort. Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett utdrag från Polisens belastningsregister, register 442:14.

Ange i ansökan vilken tjänst du söker.

Vi hoppas att just du vill bli vår framtida medarbetare!
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-02
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann-Chatrine Nilsson-Lewander
Enhetschef
Telefon: 066089424/0701917093

Peter Sundelin
SACO
Telefon: +4666089422